Over Marielle Giesberger

Ieder mens is voor mij uniek in wie hij is. Maar ook wat hij laat zien in gesprek en op creatief gebied. Het is voor mij altijd een uitdaging om op de juiste manier aan te sluiten bij de cliënt. Op deze manier voelt de cliënt zich gezien. En ervaart hij dat hij een stap vooruit kan zetten en door middel van beeldende therapie of coaching dit alvast kan oefenen. 

Al jaren werk ik als beeldend therapeut in de psychiatrie, verslavingszorg en jeugdzorg. Ik heb in veel klinieken op allemaal verschillende afdelingen gewerkt. Bij dit werk voel ik me al een vis in het water

Dankzij mijn creatieve en psychologische invalshoek en het werken met verschillende doelgroepen ben ik naast beeldende therapie in 2004 de trainingswereld ingerold om mensen uit het bedrijfsleven te trainen en te coachen. Sindsdien heb ik diverse trainingen ontwikkeld en gegeven voor grote/ kleine organisaties, profit- en non-profit, gezondheidzorg en onderwijs.

Alles komt nu bij elkaar in Praktijk Marielle Giesberger

De ervaring in de gezondheidszorg, het bedrijfsleven en mijn ondernemerschap heeft ertoe geleid dat ik nu uiteindelijk mijn eigen praktijk heb geopend. Via beeldende therapie, coaching, trainingen en cursussen begeleid ik mensen die buiten de lijnen van de maatschappij lopen en kinderen en jongeren die een tikkeltje anders zijn dan anderen.

Wil je graag aan de slag en meteen contact opnemen?

Bellen, what's appen, mailen....alles is goed.

Bel me op: Marielle Giesberger. 06 28 11 70 78

Of vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

 

Hartelijke groeten,