Over Marielle Giesberger

Al jaren werk ik als beeldend therapeut in de psychiatrie, verslavingszorg en jeugdzorg. Ik heb in veel klinieken op allemaal verschillende afdelingen gewerkt. Bij dit werk voel ik me al een vis in het water

Dankzij mijn creatieve en psychologische invalshoek en het werken met verschillende doelgroepen ben ik in 2004 de trainingswereld ingerold om mensen uit het bedrijfsleven te trainen. Sindsdien heb ik diverse trainingen ontwikkeld en gegeven voor grote/ kleine organisaties, profit- en non-profit, gezondheidzorg en onderwijs. Voor mij is trainen en coaching een logische stap, omdat het om het begeleiden van mensen gaat en dat blijft gewoon leuk om te doen. (meer informatie hierover)

Het ontwikkelen van trainingen en opleidingen komt voort uit het maken van therapie-modules. De setting is alleen anders. Ik kijk op verschillende niveaus; het leren, welke instructies het beste passen, hoe er gecommuniceerd wordt en wat de groepsdynamiek is. Als uitgangspunt werk ik graag vanuit een vraag of probleemstelling, zodat ik gericht onderzoek kan doen in hoe ik de training of opleiding zo kan maken dat deze het beste aansluit voor maximaal resultaat.

(meer informatie hierover).

Alles komt nu bij elkaar in Praktijk Marielle Giesberger

De ervaring in de gezondheidszorg, het bedrijfsleven en mijn ondernemerschap heeft ertoe geleid dat ik nu uiteindelijk mijn eigen praktijk open. Via beeldende therapie, coaching, begeleid ik mensen die buiten de lijnen van de maatschappij lopen. En kinderen en jongeren die een tikkeltje anders zijn.

 Ieder mens is voor mij uniek in wie hij is. Maar ook wat hij laat zien op creatief gebied. Het is voor mij altijd een uitdaging om op de juiste manier aan te sluiten bij de cliënt. Op deze manier voelt de cliënt zich gezien. En ervaart hij dat hij een stap vooruit kan zetten en door middel van beeldende therapie, training of coaching dit alvast kan oefenen. 

(meer informatie hierover)

Ook geef ik trainingen over bloggen, omgang met mensen, thema’s die spelen in je leven, zelfwaardering. Sommige cursussen en trainingen hebben een therapeutische inslag, andere cursussen en workshops zijn lekker creatief met je hoofd op nul en lekker bezig zijn.

Wil je graag contact opnemen en aan de slag?

Bel me op: Marielle Giesberger. 06 28 11 70 78

Of vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

 

Hartelijke groeten,