Missie & Visie

Visie

Ik geloof erin dat wanneer mensen vanuit zichzelf op een pure en oprechte manier leven, hun potentie dienend en deze inzetten, dat je op deze manier gemeenschappen creëert die gezond en duurzaam zijn en hierdoor de intensiteit van de gemeenschap maximaliseert en de kwaliteit van leven en werken versterkt.

Dit standpunt heeft in mijn werk met patiënten, cliënten en klanten altijd een positief effect.

Werken vanuit je eigen kern zorgt ervoor dat je op al je leefgebieden in balans komt te staan. Hierdoor ben je meer in staat om te doen wat bij je past. Ben je in staat om uitdrukking te geven in wie je bent, vanuit rust en bezinning. Dit klinkt misschien zweverig, maar dat is het beslist niet. Het is reflecteren: ervaren wat je doet, wat goed gaat, wat niet en waarom niet. En van daaruit aanpassen wat beter bij je past en dit gewoon doen. Ik hou ervan om de zaken altijd zo concreet mogelijk te maken.

Ik streef ernaar een wereld te creëren waarin iedereen zichzelf mag zijn, zichzelf ontplooit ten gunste van zijn leefomgeving. Ik ben misschien dan wel een idealist, maar het heeft mij, en daarmee vele mensen individueel en in groepen vooruit geholpen. Ik sta voor authenticiteit, integriteit, diepgang, vrijheid en verbinding, ambitie en pro-activiteit.

Missie

Via de bedrijven Marielle Giesberger en VOF De Giesjes geef ik hier uitdrukking aan op verschillende niveau’s:

Praktijk Marielle Giesberger om mensen te laten ervaren hoe je jezelf kunt zijn en toch binnen de maatschappij kunt participeren. Hoe je omgaat met je eigen tekortkomen en andermans tekortkomen. Via beeldende therapie of coaching, om gezien te worden, erkend in je probleem, inzicht hierin te krijgen en de eerste verandering oefent om in balans te komen met jezelf en met je omgeving.

Interim opdrachten als beeldend therapeut in de GGZ of jeugdzorg voor zwangerschapsvervanging, kortdurende inval opdrachten, langere trajecten die opgezet moeten worden.

Interim opdrachten als trainer en coach om daar waar het niet lekker loopt, of uitval is, mensen weer in beweging te brengen door ze te begeleiden, intrinsiek te motiveren en alles zo praktisch mogelijk te maken om verder te kunnen.

Het ontwikkelen van trainingen en opleidingen die bijdragen aan het versterken van bedrijven, beter leven binnen bepaalde doelgroepen, gemeenschappen intensiveert.

Voor therapeutische cursussen en creatieve workshops voor mensen die graag vooruit willen en/ of kunst ervaren als toevoeging op hun leven als ontspanning, vervulling en bezinning.

Wilt u aan de slag of heeft u een vraag?

Bel me meteen op: Marielle Giesberger 06 28 11 70 78

Geen tijd, maar wel alvast contact? Vul het contactformulier even in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

 

Hartelijke groeten,

 

Marielle Giesberger