Missie & Visie

Visie

Ik geloof erin dat wanneer mensen vanuit zichzelf op een pure en oprechte manier leven, hun potentie dienend en deze inzetten dat je op deze manier gemeenschappen (overal waar mensen samen zijn, zoals werk, verenigingen, etc.) creëert die gezond en duurzaam zijn en hierdoor de intensiteit van de groep maximaliseert en de kwaliteit van leven en werken versterkt.

Dit standpunt heeft in mijn werk met cliënten, klanten en patiënten altijd een positief effect.

Werken vanuit je eigen kern zorgt ervoor dat je op al je leefgebieden in balans komt te staan en hierdoor meer in staat bent om te doen wat bij je past en om uitdrukking te geven in wie je bent, vanuit rust en bezinning. Dit klinkt misschien zweverig, maar dat is het beslist niet. Het is reflecteren en ervaren wat je doet, wat goed gaat en wat niet en waarom niet. En van daaruit aanpassen wat beter bij je past en dit gewoon doen. Ik hou ervan om de zaken altijd zo concreet mogelijk te maken.

Ik streef ernaar een wereld te creëren waarin iedereen zichzelf mag zijn, zichzelf ontplooit ten gunste van zijn leefomgeving. Ik ben misschien dan wel een idealist, maar het heeft mij, en daarmee vele mensen en groepen vooruit geholpen. Ik sta voor authenticiteit, integriteit, diepgang, vrijheid en verbinding, ambitie en pro-activiteit.

Missie

Via de bedrijven Marielle Giesberger en VOF De Giesjes geef ik hier uitdrukking aan op drie niveau’s:

Interim opdrachten als creatief therapeut/ trainer en coach om daar waar het niet lekker loopt, of uitval is, mensen weer in beweging te brengen door ze te begeleiden, intrinsiek te motiveren en alles zo praktisch mogelijk te maken om verder te kunnen.

Het ontwikkelen van trainingen en opleidingen die bijdragen aan het versterken van bedrijven, beter leven binnen bepaalde doelgroepen, gemeenschappen intensiveert.

Het professionaliseren van therapeuten en coaches op het gebied van marketing om meer klanten te kunnen bedienen.

Wilt u aan de slag of heeft u een vraag? Bel Marielle Giesberger 06 28 11 70 78 Geen tijd nu? Vul het contact formulier in