Interim

  • Bent u op zoek naar een beeldend therapeut?

  • Bent u op zoek naar een trainer?

  • Bent u op zoek naar een coach?

Ik ben een doorgewinterde beeldend therapeut met jarenlange ervaring in de psychiatrie, verslavingszorg en jeugdzorg. Dankzij deze ervaring ben ik direct inzetbaar en draai meteen volledig mee.

Sinds 2004 werk ik als trainer in het bedrijfsleven. Ik ben begonnen als trainer bij De Baak met de training ‘Ik en de Ander’. Sindsdien heb ik voor verschillende opdrachtgevers trainingen gemaakt, gegeven en mensen gecoacht.

 

Huidig interim opdracht: 

  • interim opdracht beeldend therapeut Centrum Intensieve Behandeling bij Fivoor in Den Haag voor 2 dagen in de week.

Opdrachtgevers voor trainingen en coaching:

Ahold,

Delta Lloyd,

Albert Heijn,

KLM,

Hema,

UWV,

Passwerk,

ROC,

Stek Jeugdhulpverlening,

Hogeschool Leiden,

De Baak.

 

Opdrachtgevers voor beeldende therapie waren/ zijn:

Fivoor GGZ

Academisch Ziekenhuis Rotterdam,

Bavo Europoort GGZ

Bouman Verslavingszorg

Delta Psychiatrisch Centrum,

TBS kliniek De Kijvelanden,

GGZ Altrecht, Roosenburg,

GGZ Altrecht, PS AMBIT & PS SCM Woerden,

Stek Jeugdhulpverlening,

Sint Antonius Ziekenhuis Utrecht,

Basta: Leerstraf voor langdurige spijbelaars,

Kinder Dag Verblijven: De Kleine Stad, Het Kleine Rijk.

Hier mijn CV voor meer informatie

“Het is voor mij altijd een uitdaging om op de juiste manier aan te sluiten bij de cliënt, zodat de cliënt zich gezien voelt, ervaart dat hij een stap vooruit kan zetten en dit op een veilige manier alvast kan oefenen.”

Trainingen geef ik op het gebied van:

Communicatie en gedrag,

Timemanagement,

Trainingen ontwikkelen,

Teambuilding,

Marketing en sales,

Empowerment,

Loopbaanbegeleiding,

Persoonlijke effectiviteit,

Presenteren,

Gebruik van beeldende middelen,

Bloggen en Social Media,

Kwaliteiten die bij mij passen:

aansluiten bij de klant/ cliënt,

creatief in denken en doen,

luisterend,, invoelend,

enthousiast, gedreven,

flexibel, luchtig,

diepgaand, doorzetter,

betrokken, innovatief,

en oplossingsgericht.

Bent u op zoek naar een professionele interim-trainer, coach of kunstzinnig therapeut?

Bel direct: 0628117078 of neem contact op via de website.

Ervaringen

Berry Ramaekers, Project Coördinator at Ballast Nedam
Het meest opvallende en het meest waardevolle aan de training was het ontstaan van een erg waardevolle leervraag. Dit door het openstellen en ervaren van een ontdekkingsreis naar je eigen ‘ik’. Door feedback van een prachtige groep mede cursisten en twee perfect aanvullende trainers is de training en bijzonder krachtig anker geworden. Accommodatie, inhoud en structuur van de training is als erg professioneel en een absolute aanrader voor iedereen die meer uit zichzelf wilt halen.
Marielle jij als een van de trainers zorgde voor een speciaal persoonlijk sausje, met al je enthousiasme en je mooie kunstzinnig werk, wat bij ervoor zorgde dat alles nog meer indruk maakte.
Nu na ongeveer 3 jaar, ontwikkel ik nog steeds op persoonlijk vlak in mijn rol als leidinggevende, respect en transparant zijn daarbij twee belangrijke kernbegrippen voor mij geworden.
Marielle ik wil je persoonlijk hartelijk bedanken voor dit verkregen inzicht.

Coen Schlüter, Manager Operations Albert.nl at Ahold Europe
Marielle is een goede personal coach die weet hoe ze structuur kan aanbrengen in chaos. Stap voor stap ze zoekt met u in de verschillende gebieden in het menselijk gedrag, kennis en mogelijkheden. Hierbij maakt ze gebruik van verschillende methodes die zeer creatief, leuk en goed zijn. Op het eind is mijn persoonlijke routekaart is meer gedetailleerd en beter te lezen om verder te gaan.

Sandra de Ruiter, Senior medewerker verzekeringen, Delta Lloyd
Deze intensieve training heeft veel bij me los gemaakt. Marielle gaf me de mogelijkheid om de training 1-op-1 voort te zetten tijdens een coachingstraject. We bespraken leerpunten, knelpunten en kwaliteiten. Door verschillende methodes te gebruiken, kon ik o.a. mezelf beter een plaats geven tussen mijn collega’s en in de maatschappij. Ik leerde mijn kwaliteiten herkennen en gebruiken. Dit zorgt ervoor dat ik op de werkvloer – maar ook thuis – goed in mijn vel zit
en ook anderen kan begeleiden, opleiden en coachen. Marielle, bedankt voor de fijne jaren.

Eric Steinvoort, Production Manager at Apollo Vredestein
De creatieve aanpak was voor mij geheel nieuw. Het is een zeer bijzondere ervaring en heeft een grote invloed op de zelfbewustwording. Bovendien heeft Marielle tijdens het coachingsgesprek de punt op de i gezet. Het was het laatste puzzelstukje.