Cursussen

Training Laat je bedrijf groeien! Meer klanten door menselijke marketing toe te passen

Schrijven doe ik overal waar ik maar eventjes tijd heb. Photo made by Chameleon Green – Unsplash

Een van mijn lievelingsplekken om trainingen te ontwikkelen: Chengdu, China.

Ondernemen voor therapeuten en coaches en kunstenaars 

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die niets liever willen dan hun missie uit te dragen, daarvoor een bloeiend bedrijf willen, maar niets hebben met ‘jezelf verkopen’, ‘marketing’ en ‘jezelf op de voorgrond zetten. Dit is niet nodig, want het kan ook anders. Ik help jou hoe jij meer klanten krijgt zonder jezelf te moeten opdringen. Meer informatie vindt je hier. 

Via bloggen je klanten naar je toe halen door je expertise te laten zien. Puur zakelijk is het ook niet, want je laat veel van jezelf zien door je eigen visie te delen. Daarnaast is bloggen ook zelfontwikkeling, want ook jij wordt met de jaren meer ervaren in je vak en daarmee verandert ook je inzicht op het leven en de doelgroep waarvoor je werkt. Meer informatie over deze dag, vindt je hier.

Trainingen en cursussen ontwikkelen.

Sinds 2004 ben ik zelfstandig ondernemer. Dankzij mijn ervaring kijk ik anders naar het ondernemerschap , het neerzetten van je eigen praktijk en het verdienen van geld. Het geeft mij ook de ruimte om niet meer vanuit beperkingen te denken (want daarin raak je vast), maar altijd naar mogelijkheden en oplossingen te kijken.

U wilt leren om zelf trainingen te ontwerpen en te geven? Ik leg stap voor stap uit hoe het werkt en waar je op moet letten. Lees hier verder.

Laat uw naam en telefoonnummer achter op het contactformulier.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel direct: 0628117078

Ervaringen van cliënten

Jolanda Linders, regressietherapeut, www.jolandalinders.com
Samen met Marielle heb ik gekeken naar hoe ik mezelf meer zichtbaar zou kunnen maken voor de mensen die ik van dienst wil zijn. Ze heeft me daarbij hele duidelijke tips gegeven waarmee ik aan de slag kan. De manier waarop ze naar mijn werk keek, en waarop ze haar adviezen gaf (waaronder haar woordkeuze), heeft me heel veel inspiratie en energie gegeven. Ik voelde me écht begrepen en gesteund. Ik kan weer verder!
Enorm bedankt Marielle!

Amanda Klugt – kunstenaar, www.amandaklugt.nl
Door Marielle kon ik in minder dan een half jaar tijd mijn klanten veel beter bereiken. Door een duidelijke focus op wat ik deed en waar het niet goed liep. Hierdoor kon ik duidelijker kiezen voor een duidelijke doelgroep wie precies mijn klanten zijn. Daardoor kon ik mijzelf als kunstenaar aan deze bedrijven beter laten zien.
Marielle kijkt en luistert heel goed voor zij een advies geeft.
Ze weet snel inzicht en overzicht te krijgen in het probleem.
Wat zij adviseert is helder en to the point.
Daar kan je echt iets mee doen!!

Ina Gaus, kunstzinnig therapeut
Dank je wel voor het zeer verhelderende en positieve gesprek. Ik heb na wat we besproken bekeken hoe ik mijn beroep als kunstzinnig therapeut uitoefen. Jouw woorden dat ik een dyslexie-specialist ben, is mijn leidraad geweest en heb van daaruit mijn beroepsuitoefening tegen het licht gehouden. Je hebt me laten inzien dat verschillende opleidingen door elkaar lopen, om een specialist te kunnen zijn. Het is niet te scheiden. Ik ben blij dat ik een gesprek met jou heb gehad. Ik ben anders tegen mijn beroepsuitoefening gaan aankijken, n.l. van subjectief en beperkend naar objectief en verruimend.
Dit inzicht heeft me gesterkt. Ik ben uit de slachtoffer positie gestapt en in mijn kracht gaan staan en van daaruit heb ik de beslissing genomen.