Kosten & Vergoeding

Vergoeding coachgesprekken

Vergoeding kunstzinnige therapie

Coachgesprekken worden door bedrijven en instellingen vaak vergoed. Wanneer coachingsgesprekken voor je werk bedoelt zijn, kun je bij je werkgever altijd vragen om een vergoeding. Een werkgever heeft voor jou als werknemer altijd een x-bedrag voor bijscholing, intervisie of supervisie. Wanneer je in de ziektewet bent, dan kunnen de coachgesprekken ook vergoed worden. Meestal heb je dan naast je werkgever ook te maken met je bedrijfsarts die coachgesprekken (of kunstzinnige therapie) kunnen adviseren om te gaan volgen. Natuurlijk wilt je werkgever graag weten waarvoor je de coach sessies wilt inzetten. Kom je hier zelf niet uit? Dan denk ik graag met je mee, wat je je werkgever wilt vertellen.

Een gedeelte van kunstzinnige therapie kan vergoed worden via de verzekering in het aanvullende pakket onder alternatieve therapie. Heel erg fijn is het om te weten dat je eigen risico niet wordt aangesproken! En voor kunstzinnige therapie heb je geen doorverwijzing nodig van de huisarts! Je kunt zelf bepalen of je kunstzinnige therapie wilt. Check je eigen verzekeringspolis om precies te weten waar je aan toe bent.

Verwijzing door psychotherapeut

Wanneer je in psychotherapie bent, mag je kunstzinnige therapie aanvullend inzetten. Een kunstzinnig therapeut mag door een regiebehandelaar (BIG) ingezet worden om een deel van de behandeling in de 2e-lijns zorg uit te voeren.

 

Ik ben aangesloten bij de benodigde verenigingen (NVKToag en NVAZ) en voldoe hierbij aan alle eisen. Daarnaast is het ook voor mij als coach therapeut belangrijk om continue geschoold te worden in mijn beroep(en).

Tarieven

Eerste kennismaking (30 minuten) Gratis
Coach sessie individueel volwassenen 127,- per 1,5 uur exclusief btw.
Kunstzinnige therapie individueel volwassenen 86,- per uur btw vrij
Kunstzinnige therapie ind. jongeren tot 18 65,- per 45 minuten btw vrij
Kunstzinnige therapie individueel kinderen 65,- per 45 minuten btw vrij

 

De kunstzinnige therapie tarieven gelden voor particulieren, die via de zorgverzekering eventueel vergoed kunnen worden. Voor bedrijven en gemeenten worden voor kunstzinnige therapie andere tarieven gehanteerd. Tarieven workshops, trainingen en interim opdrachten hebben andere tarieven die staan op de website of via worden mondeling overeengekomen.

Betaal lekker makkelijk per pin

  • Je kunt na de sessie direct per pin voldaan. En natuurlijk krijg je een bewijs van betalen mee. De factuur wordt per email nagestuurd,
  • Facturen worden altijd per e-mail verzonden i.v.m. het milieu.

Afzeggen van de gemaakte afspraak

Afzeggen kan minimaal 24 uur van tevoren via de telefoon 06 28 11 70 78 of via mail, sms of Whats App.

Kosten 1ekeer niet tijdig afzeggen is 20,-. Gebeurt dit vaker? Dan wordt het volledige bedrag van de coach sessie of kunstzinnige therapie in rekening gebracht.

Lukt ’t even niet?

Wanneer het je financieel niet lukt om de rekening (volledig) te voldoen, kun je die vooraf bespreken. Dit mag geen belemmering zijn voor coaching of therapie. We bespreken samen wat wel lukt voor je en of dit voor mij ook haalbaar is.

Mocht je je niet aan de betalingsafspraken houden, dan heb ik het recht om:

  • Je vooraf te laten betalen via pin vóór aanvang van de sessie (wel zo eerlijk),
  • We spreken af wat je wel betaalt en op welk moment,
  • We stellen de behandeling uit totdat je betaald heeft,
  • Staat er nog steeds te veel open en betaal je niet?  Dan wordt de factuur uit handen gegeven aan een incassobureau. Ik gaan ervan uit dat dit niet zover zal komen.