Volwassenen buiten de lijntjes

  • Heb je altijd het gevoel dat je anders bent dan de rest?
  • Dat je anders over onderwerpen nadenkt?
  • Vind je van jezelf dat je veel te onstabiel bent?
  • Dat je alleen staat en niemand je begrijpt?
  • Vind je dat het leven je veel aan energie kost, terwijl dat niet ‘normaal’ zou moeten zijn?
  • Dat je moe bent en het lijkt wel of je er niet van opknapt?
  • Heb je het gevoel dat je meer uit jezelf kan halen, dan tot nu toe gelukt is?

Hoe krijg je meer kwaliteit uit je leven? En hoe kun je leven met de ongemakken die je nu hebt?

Dat is mogelijk. Al deze bovenstaande vragen en issues heb ik jarenlang gehad, totdat ik doorkreeg dat stabiel zijn, weinig energie, anders zijn, anders denken en voelen, gevoelig zijn, allemaal hoort bij bijzondere mensen zoals jij en ik.

Net zoals dat gezondheid niet alleen maar aan de hand van je fysieke lichaam gemeten kan worden en opgelost kan worden met een niet natuurlijk pilletje. Voor 95% zijn lichamelijke (en geestlijke) ‘kwalen’ psychisch en energetisch belast. Dus invloeden die niet fysiek waarneembaar zijn, zijn enorm groot. Dit kun je alleen aanpakken als je jezelf schoolt in je eigen waarneming en bewustzijn ten aanzien van jezelf en je omgeving.

 

 

'Zorgen voor jezelf' is iets wat jij alleen kunt doen

Aandacht voor jezelf geeft rust en biedt ruimte aan je eigen gevoelens en gedachten. Ook geeft het ruimte in relatie met de mensen die om je heen staan. Voor veel mensen betekent dit het begin van soms verregaande veranderingen in hun leven.

Gun jezelf deze rust en balans in je leven en kom eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Omdat Centrum voor GeneesKunst naar het holistisch geheel kijkt, kun je hier voor zowel lichamelijke, emotionele, psychische, sociale en spirituele klachten terecht. Wees gerust dat het voor mij niet uitmaakt of dat je ‘klacht’ licht is of heel zwaar.
Zomaar wat voorbeelden van klachten: darmproblemen zoals ziekte van Crohn, rugproblemen, huidproblemen zoals psoriasis en eczeem, onbegrepen lichamelijke klachten, jicht, reuma, maar ook burn-out, somberheid & depressie, persoonlijkheidsproblemen, overgevoelig, stress, spanningen, piekeren, angsten, trauma’s met klachten op verschillende levensgebieden, geen grenzen kunnen aangeven, in strijd met tijd zijn, dissociaties, overlopen van emoties.
Maar ook gewoon problemen met collega’s, met je baas, met je familie waar je last van hebt.