Werkwijze

Intake gesprek

Is de afspraak voor de intake ingepland? Dan ontvang je een afspraak bevestiging met daarin ook de link naar het intakeformulier. Dit is een vragenlijst om meer te weten te komen over je voorgeschiedenis en relevante omstandigheden. Aangezien mijn kennis en ervaring verder reikt dan de reguliere gezondheidszorg, zijn de vragen ook gericht om een volledig beeld te krijgen.

De intake is ook een kennismaking om uit te zoeken of je bij mij op je gemak voelt en en begeleidt wilt worden. Dit kan natuurlijk alleen als er een klik is. De intake bestaat uit 60 tot 90 minuten, waarvan de eerste 30 minuten gratis is.

Tijdens het intakegesprek zijn de antwoorden op de jouw ingevulde intakeformulier leidend. Je geeft aan waarmee je zit en waaraan je graag wilt werken. Je krijgt meer informatie over wat ik voor je kan betekenen en hoe dit eruitziet. Omdat ik holistisch werk, wordt er gekeken naar je persoonlijkheid, je gezinssituatie, herkomst en de ontwikkeling en spiritualiteit op verschillende levensgebieden.

Het is mogelijk dat de problematiek buiten mijn behandelcapaciteit valt. In dat geval geef ik aan waar een beter passende behandeling en werkwijze kan worden geboden.